Ontwerpers

Corkskin

Corkskin is een decoratieve kurksoort die te gebruiken is voor bekleding van meubels, verwerking in kleding en accesoires of voor uw eigen decoratieve projecten.

Corkskin bestaat uit een dunne laag kurk op een gladde, effen basis. Omdat kurk eigenlijk de buitenste schors van de kurkboom is, en deze vanzelf weer natuurlijk aangroeit (de boom wordt dus helemaal niet beschadigd), is corkskin een milieuvriendelijk product.

 

Kurkblokken

Wij hebben verschillende soorten blokken in ons assortiment met elk een andere kwaliteit, dit kunt u goed terugzien op de foto's hieronders.
De blokken hebben een chique uitstraling, ze zijn mooi afgewerkt, en ze zijn erg stevig. Ze zijn dus zowel te gebruiken als de basis van uw project als design aan de buitenkant. Zoals hierboven beschreven is kurk een heel duurzaam en natuurbewust product; een prachtig materiaal dus om uw product uit op te bouwen. 

Bent u geïnteresseerd in onze kurkblokken of corksin, wilt u graag een sample ontvangen of heeft u vraag? Neem dan graag contact met ons op.