Wandkurk

Wandkurk is weer helemaal in! Het ziet er mooi en uniek uit, het geeft een warme uitstraling en is daarnaast ook nog geluidsisolerend, warmte isolerend én onderhoudsvriendelijk. Iedereen heeft een andere smaak, maar in wandkurk hebben we zoveel keuze dat we voor iedereen zijn of haar design in huis hebben.
Kurk is gemakkelijk te bevestigen op uw wand, u heeft hiervoor alleen de geschikte lijm nodig, waterkit.

Wij verkopen drie verschillende soorten kurkwand:

Het traditionele wandkurk

Het traditionele wandkurk bestaat uit tegels/sheets die worden geleverd in de maten 60x30cm, 60x45cm en 60x90cm. De diktes variëren tussen 1,0mm en 2,0mm.
Hieronder staan een aantal tegels weergegeven.

wandkurk
wandkurk
wandkurk

Ria Formosa

Een heel ander soort kurk, dat ook geschikt is voor op de wand, is Ria Formosa. Ria Formosa is een prachtig materiaal! Het is ten eerste een uitstekende thermische isolator voor temperatuurvariaties en daarnaast absorbeert het ook uitstekend geluid. Het mooie aan Ria Formosa is daarnaast dat het bestaat uit gerecycled kurkafval. Het is dus een natuurlijk product dat ook nog eens duurzaam is én daarnaast ziet het materiaal er ook nog eens prachtig uit, alsof je een stukje natuur je huis binnen haalt

Isolatiekurk
Isolatiekurk
isolatie
Kurkschors

Wat ook prachtig is, zijn onze kurkschorsplaten. Kurkschorsplaten hebben, net als Ria Formosa, een hele natuurlijke, rauwe uitstraling. Het materiaal doet heel warm en stijlvol aan. Wij hebben twee soorten kurkschors platen in ons assortiment, hieronder staan ze weergegeven.
Bent u geïnteresseerd in onze wandkurk of heeft u een vraag, neem dan graag contact met ons op.